Підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з Imad Abu Alrub президентом Українсько – Арабської Ділової Ради
June 7, 2019
Американська корпорація компанія Apple купує стартап Drive.ai
June 8, 2019

Відбулася зустріч з представниками компанії “Йодіс Концентрат”

Сьогодні у ДІФКУ відбулася зустріч начальника відділу комунікації та стратегій розвитку Yana Pidlisna з представниками компанії “Йодіс Концентрат”. Компанія “Йодіс Концентрат” планує маштабувати свій бізнес та вийти на нові європейські ринки. Yana Pidlisna презентувала фінансові інструменти ДІФКУ та порядок подачі проектів до Державна інноваційна фінансово-кредитна установа, розповіла про наявні програми в ДІФКУ для підтримки бізнесу. Подати проект до ДІФКУ на залучення інвестицій можливо через офіційний сайт Установи 

Звертаємо Вашу увагу, що наразі Конкурсним комітетом Державної інноваційної фінансово-кредитної установи оголошено проведення конкурсного відбору інноваційних проектів, яким можливе надання фінансування. Детальніше про умови конкурсу за посиланням https://bitly.su/RZ6oy
«Йодіс-концентрат» розроблений українськими вченими під керівництвом професора, академіка Української Технологічної Академії Мельніченка Василя Миколайовича.У 1986 році Василь Миколайович був безпосереднім учасником ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, займався дезактивацією території та приміщень протягом перших 42 днів і не з чуток знає про руйнівну дію радіації на організм людини.
Розвиток технологій йодування харчових продуктів сьогодні широкий: від солі, хліба, молока до води та слабоалкогольних напоїв. Завдяки цьому, людина має повноцінний вибір, а йодування продукції до обґрунтованих природних кількостей йоду є визначальним. Застосування нового з’єднання йоду, тобто «ЙК», виключає можливість передозування.
Право вибору повинне завжди мати місце, і тільки воно може об’єктивно визначити реальну цінність способу, ідеї та продукту з урахуванням його смакових особливостей і специфіки національного харчування.